Bulevar oslobodilaca Čačka 127a, Čačak 32000, Srbija info@solchem.co.rs

Elérhetőség

Bulevar oslobodilaca Čačka 127a, Čačak 32000, Srbija

Telefon

+381 32 5590 703

laboratory
A SolChem d.o.o-t 2013. május 13-án alapítottuk, Csácsáki székhelyel. A cég azóta elismert lett a fémek és ötvözeteik felületkezelésének piacán. Termékeink minden olyan iparághoz csatlakoznak, ahol gyors, egyszerű és hatékony zsírtalanítást igényelnek. Termékeink a következő gyártási folyamatokban használatosak: autóipar, építőipar, elektromos termékek és háztartási gépek. Létrehozása óta a SolChem kiemelkedő eredményeket ért el, mint vegyszergyártó minden felületkezelési folyamatban. Legnagyobb sikereinket a tűzihorganyzási folyamatokban tudjuk felmutatni.
A tűzihorganyzási termékprogramunk megfelelő zsírtalanítókat és savas adalékanyagokat (inhibitorokat és felületaktív szereket) kínál az elemek vegyi előkészítéséhez. Utókezelésként, minőségi passzivátorainkat tudjuk ajánlani, a dekoratív küllem érdekében és a fehérrozsda ellen. Termékeinket úgy fejlesztjük ki, hogy kielégítsük vásárlóink igényeit és elvárásait, azzal a céllal, hogy minimalizáljuk a vegyi anyagok felhasználását (minimalizáljuk az alapanyagok költségeit), miközben tiszteletben tartjuk a vegyi anyagok gyártása és forgalmazása területén felmerülő jogi előírásokat. A termékek olyanok, hogy felhasználásuk minimálisan befolyásolja a termékek felhasználóinak biztonságát és egészségét, valamint azt a környezetet, amelyben a termékeket használják. Fontos számunkra a bizalmon alapuló jó munkakapcsolatok kialakítása potenciális ügyfeleinkkel!
2013 és 2018 között a Solchem a ​​SurTec termékeit forgalmazta.
2018-tól a Solchem ​ váltott és szerződést kötött a Dr. Hesse – vel! A Dr.Hesse minőségi és egyszerűen kezelhető felületvédelmi termékeket kínál, felismerhető eredményekkel az alkalmazás első lépésétől kezdve. A Dr. Hesse a következő környezetvédelmi menedzsment rendszerekkel rendelkezik : ISO 9001, ISO 1400 Az összes Dr. Hesse termék megrendelhető a Solchem-en keresztül, a szakértői csapatunk teljes technikai támogatásával.
- 2018 decemberétől a Solchem ​​az olasz Chemetall cég ügynökévé vált, amely a BASF / Chemetall leányválalataként működik. A Chemetall a következő iparágaknak kínál termékeket: repülőgépipar, alumínium befejezés, háztartási gépek, autóipar, általános ipar, üvegipar, terepmunka, hidegfémfeldolgozás és rombolás nélküli vizsgálat a repülőgépiparban és más iparágakban. ... Minden Chemetall termék kérésre elérhető ügyfél a Solchemen keresztül, szakértői csapatunk teljes technikai támogatásával.
QualityCert_solchem.pdf

A folyamatos fejlődés érdekében bevezettük az ISO 9001: 2015 szabványt! A bevezetett minőségirányítási rendszert követelményeivel összhangban, a társaság vezetése a következő kötelezettségvállalásokat eszközölte:
• Minőségirányítási rendszer fejlesztése
• A megfelelési kötelezettségek teljesítése
• A szervezet folyamatos fejlesztése
• A termékminőség folyamatos javítása
• A technológia folyamatok fejlesztése
• A környezeti hatások csökkentése
• A munkavállalók tudatosságának növelése
• Partnerségek kialakítása külső szolgáltatókkal
A vállalat folyamatos fejlesztése a szervezet minden alkalmazottjának aktív részvételén, elkötelezettségén és támogatásán alapul.